Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pároló eszközök

Párolni főleg zöldségeket, gyorsan megpuhuló halakat és szárnyasokat szoktunk. Ennél az eljárásnál az alapanyagok íze intenzív marad, állaguk rugalmasabb, mivel alacsony hőhatásnak tesszük ki.
Ha húst párolunk, vigyázzunk, hogy a hús hőmérséklete nagyon alacsony maradjon (60-80 ºC), így érhető el, hogy a kollagén átalakuljon és omlós, szaftos húst kapjunk.
Rendezés:

Tescoma Grandchef rozsdamentes rizsfőzőlabda 14 cm - 428570

Gyártó: Tescoma
Cikkszám: 139066
6.399 Ft
1 db raktáron

Pyrex ételpároló hőálló üveg edény 4 liter 24 cm - 203242

Gyártó: Pyrex
Cikkszám: 203242
10.832 Ft 8.299 Ft
-23%
5 db raktáron

Banquet Culinaria ételpároló szilikon 21,5 cm - 3126510R

Gyártó: Banquet
Cikkszám: 3126510R
2.199 Ft
Raktáron, üzletünkben átvehető

Tescoma Presto Steam ételpároló tányér 20 cm

Gyártó: Tescoma
Cikkszám: 423020.00
1.999 Ft
1 db raktáron

Banquet Culinaria rozsdamentes zöldségpároló 23 cm

Gyártó: Banquet
Cikkszám: 45KL31M0123
2.499 Ft 2.299 Ft
-8%
Rendelésre, 2-5 munkanap