Pároló eszközök
Párolni főleg zöldségeket, gyorsan megpuhuló halakat és szárnyasokat szoktunk. Ennél az eljárásnál az alapanyagok íze intenzív marad, állaguk rugalmasabb, mivel alacsony hőhatásnak tesszük ki.
Ha húst párolunk, vigyázzunk, hogy a hús hőmérséklete nagyon alacsony maradjon (60-80 ºC), így érhető el, hogy a kollagén átalakuljon és omlós, szaftos húst kapjunk.
Ha húst párolunk, vigyázzunk, hogy a hús hőmérséklete nagyon alacsony maradjon (60-80 ºC), így érhető el, hogy a kollagén átalakuljon és omlós, szaftos húst kapjunk.
Tescoma Grandchef rozsdamentes rizsfőzőlabda 14 cm - 428570
Gyártó: Tescoma
Cikkszám: 139066
6.399 Ft
1 db raktáron
Pyrex ételpároló hőálló üveg edény 4 liter 24 cm - 203242
Gyártó: Pyrex
Cikkszám: 203242
-23%
5 db raktáron
Banquet Culinaria ételpároló szilikon 21,5 cm - 3126510R
Gyártó: Banquet
Cikkszám: 3126510R
2.199 Ft
Raktáron, üzletünkben átvehető
Tescoma Presto Steam ételpároló tányér 20 cm
Gyártó: Tescoma
Cikkszám: 423020.00
1.999 Ft
1 db raktáron
Banquet Culinaria rozsdamentes zöldségpároló 23 cm
Gyártó: Banquet
Cikkszám: 45KL31M0123
-8%
Rendelésre, 2-5 munkanap