Leírás
Banquet Culinaria rozsdamentes posírozó, zöldségpároló, gőzgombóc készítő
Univerzális rozsdamentes acél párolóbetét gombócok és zöldségek párolására, gőzölésére.
Posírozásra, gyenge húsok vagy halak elkészitéséhez is ajánlott, segítségével a hús (hal) még ízletesebb, azonkívül még zsírszegény is.
Használata: tegyen kevés vizet egy 20-22 cm átmérőjű fazékba, és helyezze bele terméket, illetve a párolni kívánt zöldségeket.
Fedővel fedje le, és forralja fel a vizet. A megpárolt zöldségeket a középen lévő fogantyúval emelje ki az edényből.
Használat után öblítse le, és összecsukva tárolja.
Ne mossa mosogatógépben!
A gőzölő átmérője nyitva 23 cm, összecsukva 14 cm
Gyors összeszerelés, többcélú használat, tökéletesen helytakarékos