Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Peugeot Nancy borsőrlő átlátszó akril 12 cm - 900812

Peugeot
7.180 Ft
Menny.:db
Prémium minőség, modern és elegáns átlátszó akril design, amely feléleszti az érzékeket.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.298 Ft
Cikkszám: 900812
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.
25 000 Ft felett ingyenes szállítás
25 000 Ft felett ingyenes szállítás
Több mint 10 000 termék raktáron
Online bankkártyával is fizethetsz!
Online bankkártyával is fizethetsz!
A Simplepay és Barion rendszerén keresztül
Válogatott termékkínálat!
Válogatott termékkínálat!
Nálunk nem találsz vacakokat!
Gyere be és nézd meg!
Gyere be és nézd meg!
Áruházunkban a raktáron lévő termékeket megnézheted, megveheted!
7.180 Ft
Menny.:db

Leírás

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ugyanis ekkor jelent meg a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Nancy sóőrlő és borsőrlő ezt az örökséget viszi tovább egyszerű működésével és elegáns kialakításával.

A Peugeot Nancy sóőrlő és borsőrlő az igényesen megmunkált akril alapanyagának köszönhetően teljesen átlátszó, ezért a megjelenése időtálló és univerzális. Bármilyen stílusú konyhában és étkezőasztalon jól mutat.

A sóőrlő és borsőrlő átlátszóságának praktikus előnyei is vannak: még véletlenül se tudjuk összetéveszteni az őrlőket, továbbá mindig jól látható, hogy mikor célszerű utántölteni. Nem utolsó szempont, hogy a fűszerek rajongói számára már a fűszer látványa is felkelti az étvágyat.

A Nancy sóőrlő és borsőrlő praktikus, egyszerűen használható hagyományos manuális fűszerőrlő, amivel garantált a frissen darált íz az ételekben.

Az őrlő tetején található gomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabbra állítjuk a gombot, annál finomabb az őrlemény. Mint minden Peugeot fűszerőrlő esetében, az őrlőszerkezet acélból készül a tartósság érdekében, továbbá minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez van kifejlesztve, a Peugeot gyár ezáltal optimalizálni tudja az adott fűszerhez legjobban illeszkedő vágóél kialakítást.

Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot cég őrlői nem csak egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot évszázados tapasztalata már önmagában garancia a kiváló sóőrlő és borsőrlő termékekre, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a Peugeot minden acél őrlőszerkezetre élettartam garanciát biztosít.

Hasonló termékek katalógusunkban